Time to Move!

Listopad je mjesec Eurodeskove kampanje Time to move! Mreža udruga Zagor kao Eurodeskov multiplikator organizirala je niz aktivnosti za mlade u cilju informiranja o mogućnostima  volontiranja, stažiranja, studiranja i putovanja u inozemstvo.

Kako bismo zaokružili ovogodišnju kampanju prikupili smo inspiraciju za mlade kroz galeriju fotografija koje prikazuju sudjelovanje u razmjenama mladih kroz Erasmus+ program. Osim razmjene znanja i učenja tu je i upoznavanje različitih kultura, sklapanje novih prijateljstava, partnerstva te nezaboravnih doživljaja. Otići sam/a u nepoznato i živjeti s nepoznatim ljudima nije lako no kada shvatite da se svi nalazite u istoj situaciji stvari postanu punu lakše. Međusobna tolerancija i poštivanje te zajednička suradnja i razmjena iskustva postanu svakodnevnica koja uvelike utječe na razvoj osobe na svim razinama. Svaka razmjena je drugačija, donosi nešto novo i drugačije!

Što je mladima posebno ostalo u sjećanju najbolje prikazuju fotografije koje možete  pogledati u našoj online galeriji koja je napravljena u sklopu Time to Move kampanje 2019.

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge