Sistem nagrađivanja (Nagrajevalni sistem)

Sistem nagrađivanja (Nagrajevalni sistem)

3PLUS NAGRADA

Projekt provodi Razvojna agencija Kozjansko (Mladinski center Šentjur), Slovenija.

Partnerska organizacija je Mreža udruga Zagor.

Projekt je financiran u okviru Erasmus+ programa kroz Ključnu aktivnost 2: Strateška partnerstva u području mladih u iznosu od 58.840,00 eura.

Vrijeme trajanja projekta: 1. 02. 2020. - 30. 9. 2021.

Ideja za projektom nastala je iz potrebe uključenja što većeg broja aktivnih mladih u razvoj svoje lokalne zajednice što istovremeno doprinosi njihovom osobnom i profesionalnom razvoju. Svrha projekta je razviti novi alat (novi način rada) ili novi program koji će potaknuti mlade da postanu aktivni i iskoriste mogućnosti koje im nudi lokalna zajednica. Projekt će uključiti 57 mladih između 13 i 29 godina.

Kroz projekt će se razviti sistem nagrađivanja za prikupljanje bodova upravo od strane mladih. Tijekom projekta uspostavit će se mreža mladih promotora, mladih koji će motivirati druge mlade da se uključe u sistem nagrađivanja.

Ciljevi projekta su:

  • Razviti sistem nagrađivanja za prikupljanje bodova koji će potaknuti mlade da sudjeluju u lokalnoj zajednici te pritom se osobno razvijati i dodatno osposobljavati.
  • Organizirati osposobljavanje promotora za mlade i izraditi priručnik kako pripremiti mlade za ulogu promotora mladih.
  • Stvoriti mrežu promotora mladih koji će brinuti za animaciju i informiranje ostalih mladih, svojih vršnjaka o mogućnostima uključenja u sistem nagrađivanja za prikupljanje bodova, a samim time i o mogućnostima uključivanja u lokalnu zajednicu.

Početak prijava u aplikaciju očekuje se tijekom kolovoza, no više o sistemu prikupljanja bodova, nagradama i kako se uključiti objavit će se uskoro na početnoj stranici Zagora www.zagor.info

Kontakt: sandra@zagor.info

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge