Mladi su centar

Mladi su centar

''Mladi su centar'' provode Mreža udruga Zagor, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Krapina i Krapinsko-zagorska županija.

Projekt "Mladi su centar" provode Mreža udruga Zagor, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Krapina i Krapinsko-zagorska županija.

Trajanje projekta: 1.1.2024.- 31.12.2024.

Kratki opis projekta, ciljevi i rezultati:

Cilj projekta je pridonijeti društvenom razvoju lokalne i regionalne zajednice kreiranjem uvjeta za stvaranje poticajnog okruženja za osobni i profesionalni rast i razvoj mladih osoba te razvoj civilnog društva na području Krapinsko-zagorske županije.

Projekt Mladi su centar pruža za mlade mogućnosti kvalitetnog provođenje slobodnog vremena te edukativne i informativne aktivnosti na području Zaboka i Krapinsko-zagorske županije. Mladi će imati mogućnosti se uključiti u brojne kreativne aktivnosti poput društvene i interkulturalne večeri, likovnu koloniju, online izložbe, izrade podcasta, volonterske akcije, radionica na temu razgovora za posao, pripreme za tržište rada, mobilnosti i europskim mogućnostima, izrade igrica i novih tehnologija, očuvanja mentalnog zdravlja i otpornosti, provedbi Dijaloga EU s mladima i drugim relevantnim temama.

Ukupna vrijednost projekta:

Ukupna vrijednost koju financira Središnji državni ured za demografiju i mlade iznosi 16.800,00 EUR.

Kontakt osobe za više informacija:

Nikolina Bertol, nikolina@zagor.info

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge