Mladi su centar

Mladi su centar

Mladi su centar provode Mreža udruga Zagor, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Krapina i Krapinsko-zagorska županija.

Projekt provodi Mreža udruga Zagor.

Partnerske organizacije: Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Krapina i Krapinsko-zagorska županija.

Trajanje projekta: 1.1.2023.- 31.12.2023.

Ciljevi projekta:

Pridonijeti društvenom razvoju lokalne i regionalne zajednice pružanjem poticajnog okruženja za mlade i organizacije civilnog društva kako bi se ostvarili uvjeti koji doprinose zadovoljavanju potreba mladih povezanih s podizanjem razine kvalitete njihova života.

Kratki opis projekta:

Mladima će se osigurati prostor gdje će moći provoditi svoje slobodno vrijeme na kvalitetan i kreativan način te će se educirati i informirati o svim relevantnim temama u svrhu unaprjeđenja osobnih i profesionalnih kompetencija. Organizirat će se večeri društvenih igra, interkulturalna večer s volonterom iz Bugarske i volonterkom iz Turske, obilježit će se Međunarodni dan mladih te organizirati volonterska akcija sukladno potrebama lokalne zajednice.

Raditi će se na jačanju kapaciteta osoba koje rade s mladima te će se raditi na jačanju sektorske i međusektorske suradnje u svrhu izrade i provedbe kvalitetnih programa i aktivnosti za mlade.

Ukupna vrijednost projekta iznosi:

Ukupna vrijednost projekta je 117.000,00 kuna (15.528,57 EUR), pri čemu Središnji državni ured za demografiju i mlade financira projekt u iznosu od 115.000,00 kuna (15.263,12 EUR), a iznos od 2.000,00 kuna (265,45 EUR) su vlastiti izvori.

Voditeljica projekta: Ana Đurkan

ana@zagor.info

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge