"Informiraj i kreiraj! 6.0!

"Informiraj i kreiraj! 6.0!

Projekt provodi Mreža udruga Zagor.

Partnerske organizacije su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Krapina, Zajednica informativnih centara za mlade u Hrvatskoj i Krapinsko-zagorska županija.

O projektu:

Mladi sa područja Krapinsko-zagorske županije u prostorima lokalnog info-centra za mlade (Trg svete Jelene 6, Zabok) mogu kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme te dobiti ažurne, najnovije i točne informacije. Tijekom 2020. u sklopu projekta organizirat će se info točke o Garancijama za mlade, volonterska akcije u zajednici, predavanje o razmjenama mladih, informativna aktivnost u sklopu Eurodesk Multiplikatora, informativno predavanje za mlade poljoprivrednike, predavanje o pripremi za tržište rada te druge informativne, edukacijske i savjetodavne aktivnosti putem kojih se mladi mogu uključiti u društvene aktivnosti lokalne/regionalne zajednice.

Trajanje projekta: 1. 1. 2020. - 31. 12. 2020.

Vrijednost projekta: 85.000,00 kuna

Projekt financira: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku ((Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike)

Kontakt: (kristina@zagor.info)

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge