Centar za mlade Krapinsko-zagorske županije

Centar za mlade Krapinsko-zagorske županije

Program provodi Mreža udruga Zagor.

Partnerska organizacija je Multimedijalni centar STUB-KLUB.

Program se provodi na području Krapinsko-zagorske županije, a trajat će od 19.05.2022.- 18.05.2025.

Program sufinancira Krapinsko-zagorska županija u iznosu od 300.000,00 HRK kroz 3 godine, odnosno 100.000,00 HRK godišnje.

Centar za mlade Krapinsko-zagorske županije mjesto je kvalitetnog rada s mladima, njihovo aktiviranje, razvijanje i korištenje individualnih potencijala u svrhu pronalaženja novih i efikasnih rješenja za društvene izazove. Ovo je mjesto raznovrsnih aktivnosti i mjesto za razvijanje međusektorske suradnje koja stvara bolje okruženje za život mladih.

O programu:

U okviru programa osigurat će se kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih s područja Krapinsko-zagorske županije. Mladi će se educirati i informirati o svim relevantnim temama u svrhu unaprjeđenja njihovih osobnih i profesionalnih kompetencija. Raditi će se na jačanju kapaciteta osoba koje rade s mladima te će se raditi na jačanju sektorske i međusektorske suradnje u svrhu izrade i provedbe kvalitetnih programa i aktivnosti za mlade.

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge