Završen online tečaj španjolskog jezika

Jučer, 12.1.2021. završio je online tečaj španjolskog jezika koji je vodila međunarodna volonterka Sukaina za mlade s područja Krapinsko-zagorske županije. Tečaj je započeo 10.11.2020. i provodio se u dvije grupe – početnici i napredni kroz 16 sati po grupi. U početničkoj grupi sudjelovalo je 7 aktivnih sudionika/ca koji su tijekom tečaja naučili osnove španjolskog jezika. U naprednoj grupi sudjelovalo je 3 aktivnih sudionika/ca koji su unaprijedili svoje znanje i govor na španjolskom jeziku. Tijekom tečaja volonterka Sukaina koristila je razne metode i aplikacije kako bi što uspješnije prenijela sadržaj online putem, tako je koristila razne igre, vježbe i zadatke kroz aplikacije kao što su Kahoot!, Mentimeter, te je koristila Youtube kanal i drugo.

Tečaj jezika održan je u sklopu projekta „Dva volontera za lokalnu zajednicu 2.0“ koji je financiran kroz Europske snage solidarnosti. U okviru projekta volonterka Sukaina obavlja svoju dugoročnu volontersku službu od godine dana u Zaboku i Zagoru. Tijekom službe Sukaina će imati još tečaja, radionica i aktivnosti u koje će se moći uključiti mladi s područja županije pa pozivamo sve da prate novosti koje Zagor objavljuje, ali i priče od ESS volontera.

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge