Srednjoškolci informirani o Garancijama za mlade

Mreža udruga Zagor je u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, područni ured Krapina provela aktivnost informiranja srednjoškolaca o Garancijama za mlade i info centru. U spomenutoj aktivnosti informirani su srednjoškolaca/ki iz Srednje škole Zlatar (11.10.); Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok (15.10.); Srednje škole Krapina i Srednje škole Pregrada (16.10.); Srednje škole Oroslavje (17.10.); Srednje škole Bedekovčina (18.10.); Srednje škole Zabok i Gimnazije Antuna Gustava Matoša Zabok (24.10.) te Srednje škole Konjščina (26.10.).

 Gore spomenuta aktivnost se provela putem info-štanda na kojem su bile izložene razne publikacije vezane uz temu informiranja o Garancijama za mlade i lokalnom info-centru Zagor. Putem razgovora sve mlade osobe pozvane su da se za svoja pitanja i nedoumice o mogućnostima zapošljavanja, mobilnosti, volontiranja i ostalim pitanjima obrate u Lokalni info-centar za mlade Zagor.

 Informiranje se provelo u sklopu projekta "Informiraj i kreiraj! 4.0" kojeg provodi Mreža udruga Zagor s partnerima Udrugom "ZAMISLI", Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područni ured Krapina i Krapinsko-zagorskom županijom, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge