Radionica „Priprema za razgovor za posao“

Mreža udruga Zagor poziva vas na radionicu „Priprema za razgovor za posao“ za mlade s područja županije koja će se održati 10.4.2024. od 11:00 do 12:30 u prostorima Centra za mlade Krapinsko-zagorske županije (Trg svete Jelene 6, Zabok).


Cilj radionice je svim sudionicima ponuditi dostupne interativne on-line alate za razvoj karijere i omogućiti im da osvijeste važnost dobre i detaljne pripreme za razgovor kako bi u razgovoru s poslodavcem pokazali samostalnost i samopouzdanje.


Sudionici će imati prilike kroz vježbe i grupni rad unaprijediti vještine koje pomažu kod predstavljanja na razgovoru za posao i naučiti više o različitim oblicima samopredstavljanja.

Radionica je besplatna i namijenjena svima između 15 i 30 godina.

Radionicu vodi Melita Horvat-Peh, rukovoditeljica Odsjeka za profesionalnog usmjeravanja i obrazovanje HZZ Područnog ureda Krapina koja se bavi karijernim savjetovanjem učenika osnovne škole, maturanata i odraslih osoba te uključivanjem kandidata u dodatne aktivnosti učenja za stjecanje kompetencija potrebnih za rad u okviru obrazovanje odraslih.

Radionica se provodi u okviru projekta "Mladi su centar". Ovaj projekt provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge