Radionica "Mentalno zdravlje mladih"

Pozivamo Vas na besplatnu interaktivnu radionicu "Mentalno zdravlje mladih" koje će se održati 26. 3. 2024. od 17:00 do 19:30 u prostorima Centra za mlade Krapinsko-zagorske županije (Trg svete Jelene 6, Zabok).

Cilj radionice je svim sudionicima ponuditi jednostavne i svakodnevno dostupne alate za očuvanje mentalnog zdravlja koje mogu koristiti i kod kuće, sami ili s obitelji i prijateljima. Ideja radionice je okupiti mlade i stvoriti im prostor za pokretanje diskusije o mentalnom zdravlju njih samih, ali i sredine u kojoj žive.

Tijekom radionice naglasak će biti na mehanizme dostupne svima vezano uz očuvanje mentalnog i emocionalnog zdravlja svakog pojedinca. Osim samog predavanja i diskusije, tokom radionice, svi sudionici će moći sudjelovati u nekoliko jednostavno osmišljenih vježbi koje pomažu pri očuvanju mentalnog i emocionalnog zdravlja.

Radionica je besplatna i namijenjena svima između 15 i 30 godina.

Radionicu vodi Marijana Brcko, spisateljica i vlasnica nakladničke kuće koja se u svojim djelima bavi pitanjima emocija i emocionalnim potrebama, ekologijom te osnaživanjem djece i odraslih.
Kroz sport, razne edukacije i seminare te volonterske kampove i projekte, Marijana je stekla mnogo iskustva u radu s djecom i mladima (po Hrvatskoj, Italiji, Irskoj i Rusiji), a ovih je dana često možete pronaći u Gradskoj knjižnici Oroslavje gdje organizira kreativne radionice za djecu ili u posjetima školama i vrtićima.

Broj sudionika/ca je ograničen, a u slučaju velikog broja prijava pravo prvenstva imaju oni koji su se prijavili prvi i spadaju u kategoriju mladih (15-30 godina starosti).

Potvrdu o sudjelovanju poslat ćemo vam 22. 3. 2024. na mail koji ste naveli u prijavi.

Radionica se provodi u okviru projekta "Mladi su centar". Ovaj projekt provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge