Poziv za dostavu kreativnih radova na natječaj #alarmirajse

Otvoren je kreativan natječaj #alarmirajse u okviru istoimenog projekta sa svrhom da se naglasi značaj nenasilnog rješavanja problema i sukoba među mladima. Natječaj je podijeljen na tri kategorije: literarni rad, likovni rad i multimedijski sadržaj.
 
Pozivaju se svi zainteresirani učenici/ce srednjih škola s područja Krapinsko–zagorske županije da pošalju svoje kreativne radove na temu nenasilja među mladima.
 
Prijave traju od 21. siječnja do 13. veljače 2019. godine.
 
Više o samom natječaju i načinu prijave nalazi se u Pozivu u prilogu. Pored Poziva nalaze se dva Obrasca (word) za prijavu:
  • Obrazac 1 namijenjen je za individualne prijave, 
  • Obrazac 2 namijenjen je za grupne prijave (svaki član grupe mora ispuniti prijavu). 
Svi pristigli radovi će se predstaviti na javnom događaju povodom obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja, 27. veljače 2019. godine u Centru za mlade KZŽ (Trg svete Jelene 6, Zabok). Tijekom događaja uručit će se simbolične nagrade za jedan rad iz svake kategorije. Dodatne informacije o samom događaju dostavit ćemo naknadno.
 
Natječaj se provodi u okviru projekta "#alarmirajse" u partnerstvu s Društvom psihologa Krapinsko-zagorske županije i Centrom za socijalnu skrb Zabok.  Projekt je započeo 1. prosinca 2018. i traje do 30. studenoga 2019. godine., a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Priloženi dokumenti

Poziv na kreativan natječaj #alarmirajse
22. siječnja 2019. 474,53 KB

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge