Poziv na "Edukacije o menadžmentu volontera - uspostavljanje volonterskih programa u neprofitnim organizacijama"

Pozivamo predstavnike organizacija civilnog društva i javnih ustanova iz Krapinsko-zagorske županije na „Edukacije o menadžmentu volontera – uspostavljanje volonterskih programa u neprofitnim organizacijama“. Edukacije će se odvijati kroz dva dijela koji se međusobno nadopunjuju i koji će rezultirati volonterskim programima sukladno potrebama organizacije i same zajednice u okviru kojih iste djeluju. Edukacije će se održati u Zaboku (Trg svete Jelene 6, Zelena dvorana), u terminu od 9:00 do 17:00 sati. 
 
Modul 1 - 12. rujna 2017. 
Modul 2 - 10. listopada 2017. 
Edukacije se provode u okviru projekta „VolontirAJMO – jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za volontiranje“ kojeg provodi Mreža udruga Zagor zajedno s partnerima Društvom „Naša djeca“ Zabok, Krapinsko-zagorskom županijom, Lokalnom akcijskom grupom Zagorje-Sutla, Školom za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Osnovnom školom Janka Leskovara, Volonterskim centrom Zagreb i ACT Grupom koji je usmjeren na ispunjavanje specifičnog cilja projekta jačanja kapaciteta organizatora volontiranja za planiranje, kreiranje i provedbu kvalitetnih i održivih volonterskih programa. 
Prijavu je potrebno poslati na e-mail nikolina@zagor.info najkasnije do 5. rujna 2017. godine, s potrebnim podacima (ime i prezime, naziv organizacije/ustanove, kontakt broj). 
Broj sudionika/ca je ograničen, prvenstvo imaju oni čije su prijave prve stigle. 
Poziv i program nalaze se u prilogu.

Priloženi dokumenti

Poziv na edukacije
30. kolovoza 2017. 678,75 KB

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge