POZIV NA DOSTAVU FOTOGRAFIJA POVODOM MEĐUNARODNOG DANA VOLONTERA

Mreža udruga Zagor organizira 5. prosinca 2019. godine izložbu fotografija volonterskih aktivnosti povodom Međunarodnog dana volontera.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani da pošalju fotografije koje prikazuju konkretne lokalne volonterske aktivnosti/akcije koje su se odvijale na području Krapinsko-zagorske županije u 2019. godini. Cilj poziva je promocija volonterstva na lokalnoj razini te njegovo vrednovanje kao društveno korisne aktivnosti kako za pojedinca, tako i za cijelu zajednicu.

O načinu prijave i slanju fotografija pročitajte više u prilogu. 

Izložba se organizira u sklopu projekta „#zavolontirAJMOse“, koji se provodi u partnerstvu sa Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, Osnovnom školom Bedekovčina, Osnovnom školom Đure Prejca Desinić, Osnovnom školom Ante Kovačića Zlatar, Osnovnom školom Franje Horvata Kiša Lobor, te Krapinsko-zagorskom županijom. Projekt je financiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

 

Priloženi dokumenti

Poziv za dostavu fotografija_2019
06. studenog 2019. 352,73 KB

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge