Poziv na 5. roštiljadu!

Šestu godinu zaredom a po peti put u organizaciji udruge PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO i g. Stjepana Mrzljak, 11.08.2019.g. održat će se „5.Roštiljada“ u Krušljevom Selu, zaseoku Mrzljaki. Udruga time održava i potiče na očuvanje kulturne baštine, promicanje kulture i turizma Hrvatskog zagorja a mlade i djecu kroz program rada udruge kojim potiče na aktivno uključivanje u zajednici i volontiranje. Tradicionalno misno slavlje će se održati pri Mrzljakovom raspelu u 11 sati nakon kojeg se događanje seli na potine Mrzljakovo. U sklopu događanja prezentirati će se udruga PETROŽE, KUD „Jakovlje“-odrasla folklorna i pjevačka skupina i tamburaški sastav „Vikendaši“.

Udruga PETROŽE i prijatelji grada Oroslavja počastiti će sve prisutne besplatnim roštiljem, kolačima i osvježenjem no svi oni koji ponesu poneki višak mesa za roštilj od kuće i donesu na događanje, volonteri udruge će ga pripremiti i ispeći za sve prisutne. Djeca i mladi će se u sklopu događanja moći rekreirati i družiti kroz društvene igre. Ovim događanjem lokalnog karaktera stvaramo nove suradnje i povezivanje udruge sa novim organizacijama i županijama a manifestacija je postala uvodnik u dane grada Oroslavja i blagdana Velike Gospe.

 Dobro došli!!!

                           

 Darko Krušelj

                                 

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge