Održan partnerski sastanak u sklopu projekta Uzmi pare i napravi nešto za mlade

Jučer, 16.2.2021. godine u Centru za mlade KZŽ u Zaboku održan je sastanak s predstavnicima općina i gradova s područja LAG-a koje će biti uključene u provedbu projekta Uzmi pare i napravi nešto za mlade. Prve aktivnosti kreću već u drugoj polovici ožujka, dok će mladi imati prilike predložiti svoje ideje i izabrati najbolje među njima do ljeta. U svakom gradu i općini financirat će se projekti mladih u iznosu do 20.000 kuna. Za više informacija pratite www.uzmipare.info.
Projekt "Uzmi pare i napravi nešto za mlade" dio je programa Civic Europe, a provode ga Mreža udruga Zagor i LAG Zagorje-Sutla u suradnji s općinama i gradovima s područja LAG-a. Civic Europe je inkubator za lokalno utemeljene građanske inicijative, organizacije i pojedince u Središnjoj, Istočnoj i Južnoj Europi kojeg su uspostavili MitOst i Sofia Platform, financirani od strane Zaklade Mercator.

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge