Obilježen 12. Tjedan cjeloživotnog učenja

Mreža udruga Zagor obilježila je 12. Tjedan cjeloživotnog učenja koji je osmišljen kao nacionalna obrazovna kampanja koja na jednostavan način kroz neposrednu komunikaciju s građanima potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja. Tjedan cjeloživotnog učenja organizran je od strane Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih već dvanaestu godinu zaredom. Aktivnosti su se provodile od 1. do 7. listopada 2018. godine.

Informiranje građana o tome kako sami mogu postati dio procesa cjeloživotnoga učenja te njihovo motiviranje da se na taj korak odvaže, okosnica je svakog od proteklih Tjedana cjeloživotnog učenja. Mreža udruga Zagor je tako dana 3. listopada organizirala on line kviz, a 4. listopada provodila informiranje građana putem info štanda na gradskom trgu u Zaboku. Na info štandu su zainteresirani dobili sve potrebne informacije kao i promotivne materijale.

Mreža udruga Zagor se svake godine uključuje u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja organizirajući razne aktivnosti te time daje doprinos na važnosti cjeloživotnog učenju te informiranju građana o mogućnostima učenja u njihovim sredinama.

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge