Izrađen audio-vizualni vodič

U okviru projekta "Make your vote!" izrađen je audio-vizualni vodič koji je dostupan na linku https://myv-guide.foundationece.eu/

Na linku možete pronaći video uratke na teme zašto je europsko aktivno državljanstvo bitno, na koje institucije i procedure mladi mogu utjecati, kako mladi mogu aktivno sudjelovati u demokratskom životu u Europskoj uniji.

Isto tako na stranici se nalaze video uratci o konzultacijama s mladima koje su provedene u partnerskim zemljama, tako možete vidjeti video iz Hrvatske koji je sniman u SŠ Bedekovčina, a na kojem mladi pričaju o izborima za europski parlament - link.

Uz izrađene video uratke nalaze se i dva dokumenta - VODIČ S ALATIMA ZA SUDJELOVANJE za aktivno građanstvo i IZVJEŠĆE O PREPORUKAMA.

Pozivamo Vas da pogledate dobivene rezultate. 

Projekt "Make Your Vote" financiran je od strane Europske komisije u okviru programa CERV, a provode ga Foundation for Entrepreneurship, Culture and Education (Bugarska) u partnerstvu sa Youth center of Epirus (Grčka), Mrežom udruga Zagor (Hrvatska), Fidu Ets (Italija), FUNDACJA HEKET Humans, Experience, Know (Poljska), Asociación Amigo (Španjolska) i Stand up for Europe (Belgija).

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge