Volonterska akcija "Lete lete u školu palete"

Mreža udruga Zagor u partnerstvu s Multimedijalnim centrom "STUB-KLUB" te suradnicima udrugom Petrože - Krušljevo Selo u razdoblju od 20.9. do 1.10.2021. provela je volontersku akciju "Lete lete u školu palete" u okviru koje su izrađene klupe i stolovi od paleta. U volontersku akciju uključilo se 6 volontera/ki sa preko 60 volonterskih sati. Izrađene klupe postavljene su kod Područne škole Krušljevo Selo. 

Sama akcija provodila se i u tjednu tradicionalne manifestacije „Hrvatska volontira“. Ovogodišnjom kampanjom željelo se pokazati koliko je volontiranje važno za razvoj otpornosti zajednice u kriznim situacijama te koliko zajedništvo i solidarnost ubrzavaju proces oporavka za vrijeme i nakon krize. Stoga je ovogodišnji slogan kampanje bio „Važna društvena mreža“.

Volonterska akcija provela se u okviru programa Centar za mlade KZŽ koji je sufinanciran od strane Krapinsko-zagorska županija.

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge