Predavanje mlade influenserice LUX LUCIS!

Zanima te što znači biti mladi influenser? Imaš bezbroj pitanja na koja tražiš odgovor?

Upravo zbog Vaših nedoumica Mreža udruga Zagor organizira predavanje s mladom influencericom Lucijom Gorički  „Lux Lucis“ koja će odgovoriti na vaša pitanja.

Tko je Lucija i kako je teklo njezino životno i obrazovno putovanje,  kako je ušla u svijet medija, društvenih mreža, šminke u konačnici i poduzetništva? Zanima Vas njezina priča o otvaranju obrta i te kako je tekao istovremeno i rad na stručnom osposobljavanju? Što sve obuhvaća njezin posao, da li je dovoljno samo sjesti i snimiti video? Kako izgleda Lucijin radni tjedan? Što sve ima za reći o ulaganju u sebe i u budućnosti te o cjeloživotnom obrazovanju i širenju vidika?

Dođi 11. 10. 2019.  u 17:00 sati u Centar za mlade Krapinsko-zagorske županije (Trg svete Jelene 6, Zabok, Zelena dvorana)  i pitaj Luciju na licu mjesta!

Prijave su obavezne putem linka do 9. 10. 2019. Broj sudionika/ca je ograničen, a u slučaju većeg broja pravo prvenstva imaju oni sudionici/ce koji su se prije prijavili. Potvrdu o primanju za sudjelovanje na radionicama dobit ćete putem maila. Ne gubite vrijeme i prijavite se! 😊

Predavanje se organizira u sklopu programa Centra za mlade KZŽ. Program provodi Mreža udruga Zagor, a partnerske organizacije su Udruga Regenerator i Multimedijalni centar STUB-KLUB. Program sufinancira Krapinsko-zagorska županija.

Za sve upite i dodatne informacije možete nam se javiti putem maila na: kristina@zagor.info.

Veselimo se Vašem dolasku!

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge