Poziv za sudjelovanje na regionalnoj raspravi o smjernicama za razvoj javnih politika usmjerenih mladima

Poštovani i poštovane,

 pozivamo Vas na sudjelovanje na regionalnoj raspravi u okviru projekta Mreža za aktivaciju mladih koja će se održati u utorak 24.5.2022. od 10,00 do 14,00 sati u Tuheljskim Toplicama (Dvorac Mihanović, Ljudevita Gaja 4).

Opći cilj regionalnih rasprava je predstavljanje 8 predloženih smjernica za razvoj javnih politika usmjerenih mladima. Sadržaj smjernica vezan je uz određene teme vezanih uz mlade, organizacije civilnog društva koje programski rade s mladima te osobama koje rade s mladima. Mreža udruga Zagor nositeljica je smjernice „Profesionalni status i kompetencije radnica i radnika s mladima“.

 U prvom dijelu rasprave interaktivnim putem će se predstaviti svih 8 smjernica, dok će se u drugom dijelu naglasak staviti na smjernicu kojoj je nositeljica Mreža udruga Zagor – „Profesionalni status i kompetencije radnica i radnika s mladima“.

 Broj sudionika/ca je ograničen, a za prijavu je potrebno ispuniti online Prijavnica na raspravu do 18.5.2022. godine.

 Sudjelovanje na raspravi je besplatno, a sudionicima/cama je osiguran ručak.

 Detaljan program će biti pravovremeno poslan.

 U slučaju dodatnih pitanja, slobodno se obratite na ana@zagor.info ili 098/921-0570.

 Radujemo se Vašim prijavama!

 Rasprave se organiziraju u sklopu projekta „Mreža za aktivaciju mladih“ kojeg zajedno provode Mreža udruga Zagor, Udruga ZAMISLI, Ambidekster klub, SIRIUS – Centar za psihološko savjetovanje, edukaciju i istraživanje, Udruga za podršku žrtvama i svjedocima, Igra, Udruga IMPRESS, Hrvatsko debatno društvo, Udruga mladih “Mladi u Europskoj uniji”, Ekonomski institut Zagreb, Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu, Kulturno umjetničko društvo “Čiče” Novo Čiče, Atletski klub “Novljanska grupa atletičara” Novska, Udruga za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti CINAZ, Centar za razvoj osobnih kompetencija i zaštitu ljudskih prava, Udruga srednjoškolaca Hrvatske, Savez SUMSI, Zajednica ICM u Hrvatskoj. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Ana Đurkan, regionalna koordinatorica

Priloženi dokumenti

Poziv na regionalnu raspravu
04. svibnja 2022. 102,21 KB

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge