POZIV NA OBILJEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA NENASILJA

Pozivamo Vas na obilježavanje Međunarodnog dana nenasilja koje će se održati 2. listopada 2019. u prostor Centra za mlade Krapinsko-zagorske županije, Trg svete Jelene 6, Zabok s početkom u 16:00 sati.

Međunarodni dan nenasilja obilježit ćemo kroz predstavljanje rezultata projekta „#alarmirajse“, kroz diskusiju o prevenciji nasilja kod mladih te kroz otvorenje izložbe koja prikazuje radove mladih koji su nastali tijekom kreativnih radionica i promišljanja mladih o nasilju i nenasilju. Izložba će biti otvorena do 16.10.2019., a može se posjetiti svaki radni dan od 10:00 do 14:00 sati.

PROGRAM

16:00-16:20

Pozdravni govor

  • Valentina Đurek, zamjenica gradonačelnika Grada Zaboka
  • Jasna Petek, zamjenica Župana KZŽ

16:20-16:50

Prezentacija rezultata projekta „#alarmirajse“, diskusija o prevenciji nasilja kod mladih

  • Ana Đurkan, Mreža udruga Zagor
  • Brankica Čavužić, Društvo psihologa KZŽ
  • Tanja Cujzek, Centar za socijalnu skrb Zabok

Diskusija

16:50-17:20

Razgledavanje izložbe uz osvježenje

Molimo da sudjelovanje potvrdite na mail: ana@zagor.info s podacima: ime i prezime, naziv organizacije/institucije, elektronička pošta i kontakt telefon. Molimo Vas da se prijavite najkasnije do 27. rujna 2019. Broj sudionika/ca je ograničen. Za više informacija slobodno nas kontaktirate na broj 091.222.6350.

Obilježavanje Međunarodnog dana nenasilja provodi se u sklopu projekta #alarmirajse kojeg provodi Mreža udruga Zagor s partnerima Društvom psihologa Krapinsko-zagorske županije i Centrom za socijalnu skrb Zabok. Projekt je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Veselimo se vašem dolasku!

 

Priloženi dokumenti

Poziv
24. rujna 2019. 156,25 KB

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge