Poziv na natječaj Dobro biram - Volontiram!

Pozivaju se svi učenici/ice osnovnih škola s područja Krapinsko-zagorske županije da se uključe u natječaj „Dobro biram – Volontiram!“ kojem je svrha prikazati volontiranje kao društveno korisno, kako za djecu i mlade, tako i za cjelokupnu zajednicu kroz literarni i likovni izričaj.

Prijaviti se mogu učenici/ice osnovnih škola Krapinsko-zagorske županije od 5. do 8. razreda.

Svaki učenik/ca može se prijaviti na samo jedan natječaj te bira želi li se prijaviti putem literarnog ili likovnog izričaja. Za prijavu je potrebno priložiti samo tekst ili vlastoručno nacrtanu/izrađenu sliku koja prikazuje volontiranje, iskustva, i pozitivne utjecaje volonterstva.

ŠTO TREBA SADRŽAVATI PRIJAVA?

  • ime i prezime autora/ice teksta/likovnog rada
  • godinu rođenja
  • kontakt broj mentora/ice u školi
  • ime razrednika/ice, mentora/ice
  • naziv škole, razred

Prijave traju od 1.3.2023. do 24.3.2023. do 15:00 sati, te se šalju na mail volontirajmo@zagor.info.

Detaljnije informacije se nalaze u uputama za prijavu.

Natječaj se provodi u okviru projekta #zavolontirAJMOse kojeg provodi Mreža udruga Zagor u partnerstvu sa Osnovnom školom Ksavera Šandora Gjalskog Zabok, Osnovnom školom Bedekovčina, Osnovnom školom Đure Prejca Desinić, Osnovnom školom Ante Kovačića Zlatar, Osnovnom školom Franje Horvata Kiša i Krapinsko-zagorskom županijom.

Projekt financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja u okviru izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja, a sufinancira Krapinsko-zagorska županija.

Priloženi dokumenti

Poziv Dobro biram - Volontiram!
01. ožujka 2023. 157,09 KB

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge