Interkulturalna večer u Centru za mlade Krapinsko-zagorske županije

Krajem prošle godine u Mrežu udruga Zagor stigli su novi volonteri Europskih snaga solidarnosti Aysenur iz Turske i Yordan iz Bugarske.

Aysenur se bavi analognom fotografijom i pleše Lindo-hop, volontirala je za Greenpeace, a svoje volontersko iskustvo nastavlja upravo kod nas u Zaboku. Aysenur trenutno kreira sadržaj za časopis za mlade „mla-dost.dobro“.

Yordan je završio dramske umjetnosti, a u slobodno vrijeme pleše hip-hop i piše zanimljive tekstove za bugarske časopise i portale, do sada je radio kao sezonski animator, a to je pretvorio u volontiranje u Zaboku, gdje umjesto turista, animira mlade da se uključe i aktivno djeluju u zajednici.

Volonteri će u Zaboku provesti godinu dana, a trenutno su prošli trećinu svoje volonterske službe. Aysenur i Yordan uključeni su na volonterskim pozicijama u sklopu projekta Dva volontera za lokalnu zajednicu koji je financiran kroz Europske snage solidarnosti.

Želiš ih bolje upoznati? Dođi na interkulturalnu večer u ponedjeljak, 6.3.2023. godine u 17:30 sati u Centar za mlade KZŽ (Trg svete Jelene 6, Zabok) i saznaj sve što te zanima. Osim upoznavanja očekuje te i zabavan kviz kojeg će Yordan i Aysenur pripremiti za tebe. Vidimo se!

Prijaviti se možeš do 2. ožujka 2023. do 15:00 sati. putem poveznice ili skenirajući QR kod.

Radni jezik biti će engleski.

*Interkulturalna večer organizira se u sklopu projekta Mladi su centar kojeg provodi Mreža udruga Zagor s partnerima Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područni ured Krapina i Krapinsko-zagorskom županijom. Projekt se provodi uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Donatori

Mreža udruga Zagor je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge